Filmare halucinată cu fostul șef DIICOT, oprit de poliție: Tu știi cine sunt eu? - VIDEO

A condus structura de luptă cu Crima organizată, iar acum are în mână destinele CSM (Consiliul Suprem al Magistraturii).

 

Daniel Horodniceanu, fostul șef DIICOT și actual vicepreședinte CSM se consideră de neatins.

 

Jurnalist.ro a intrat în posesia unei filmări incendiare, făcută în urmă cu câteva zile, în care „vedeta” este procurorul Horodniceanu. Ceea ce puteți auzi în cele 7 minute de montaj arată fără echivoc cum anumiți procurori se cred „semizei”, iar tupeul de a nu-i recunoaște în trafic ar trebui aspru sancționat. Dialogul filmat de unul dintre polițiștii care l-au oprit pe procuror este halucinat.

 

„Tupeul” de a nu-l recunoaște pe vicele CSM costă scump

 

Așa cum veți vedea la final, intenția omului legii fusese doar de a-l atenționa pe conducătorul bolidului ce depășise mașina poliției că nu a semnalizat corespunzător intenția sa. Prima greșeală a fost însă aceea că nu s-a lăsat intimidat de legitimația de procuror. Totul culminează cu o confesiune făcută de procuror, care le explică polițiștilor cum le-a mărit el salariile, în 2016: printr-o discuție cu generalul Oprea. Dacă cele spuse de Horodniceanu sunt adevărate, românii pot înțelege astăzi cum funcționa statul de drept în anumite vremuri, cum se acordau sporuri și privilegii anumitor categorii sociale și chiar și de ce suntem astăzi obligați să plătim pensii nesimțite și salarii exorbitante pentru cei cu stea în frunte.

 

Daniel Horodniceanu a absolvit în 1996 Facultatea de Drept de la Universitatea Mihail Kogălniceanu, acesta obținând în 1997 o altă licență în drept de la Universitatea Lucian Blaga din Sibiu. În următorii ani, el a lucrat ca procuror în diferite parchete din țară, mai întâi la cel de pe lângă judecătoriile din Fălticeni, Pașcani și Iași, urmând ca mai apoi să intre în DIICOT, Serviciul Teritorial Iași.

 

Video jos cu cele 7 minute în care puteți înțelege pe deplin cine este procurorul Daniel Horodniceanu, cine a condus structurile de forță ale statului român și cum așteaptă anumiți „grei” din societatea românească să fie tratați privilegiați. Concluziile le trageți dumneavoastră, oamenii simpli, nespeciali și plătitori de taxe și impozite.