S-a făcut pace! Patronul de la Suceava cu gunoiul de la Botoşani deschide porțile la rampă

După aproape o oră de discuții în biroul vicepreședintelui Liviu Toma, primii care au ieșit din ședință au fost viceprimarul Cosmin Andrei și Anton Curelariu, administratorul SC Diasil Service Suceava.

 

Cel de-al doilea a declarat că nu a fost rea voință din partea sa la momentul în care nu a primit pe rampă mașinile Urban Serv.


”Din punctul meu de vedere, eu am ajuns la un consens de la bun început, problema nu este la mine, ci la Urban Serv”,


Anton Curelariu, administratorul Diasil Service Suceava.


Cât despre clauzele din contract, omul de afaceri a arătat: ”Clauzele din contract sunt cele pe care le am în contractul de concesiune, nu sunt altele și le-am discutat acum, am căzut de acord cu tot ce era”.


Oarece diferende au existat și în privința cantității estimată a se colecta din municipiu, mult mai mare decât gunoiul adunat efectiv.


”Cantitatea de deșeuri nu am estimat-o eu, este estimată prin proiect, prin managementul deșeurilor din județul Botoșani și în baza acesteia s-a încheiat contractul care va funcționa în primul an în baza documentelor întocmite de specialiștii din cadrul proiectului”,


Anton Curelariu, administratorul Diasil Service Suceava.


Administratorul rampei ecologice de la Stăuceni a declarat că relațiile comerciale cu Urban Serv au fost sistate doar în cursul zilei de ieri deoarece contractul nu era semnat, însă problema și-a găsit rezolvare în această dimineață.
Iar milionul de lei solicitat înainte… ”Garanția aia nu înseamnă că este a mea, este a lor, ea se reglează prin facturi”, adică se va executa dacă Urban Serv nu își va achita facturile. (G.E.)