HSR, lovitură de proporţii la Suceava

 

Firma pe care municipalitatea botoşăneană vrea să o lase fără activitatea de ridicat/blocat maşini a mai câştigat un proces tocmai pe această temă. Anul trecut Consiliul Local Câmpulung Moldovenesc a adoptat o hotărâre prin care a anulat o alta ce aproba regulamentul de circulaţie în baza căruia se perfectase contractul cu SC Hi Speed Recovery SRL.
HSR Botosani in actiune in oras
Firma a atacat la instanţa de contencios administrativ HCL-ul cu anularea şi a obţinut câştigat de cauză la Tribunalul Suceava. Primăria din oraşul menţionat a formulat recurs, însă l-a pierdut şi pe acesta. Astfel, la doar al doilea termen, Curtea de Apel Suceava a respins luni acţiunea introdusă de municipalitatea din Câmpulung Moldovenesc. În aceste condiţii hotărârea iniţială cu regulamentul de ridicare/blocare a autoturismelor parcate nelegal redevine aplicabilă şi HSR îşi poate relua astfel activitatea. Adevărata lovitură poate fi însă alta.

Primăriei Câmpulung i se cer daune de 2,2 milioane de lei

În paralel cu acest proces HSR a mai deschis unul prin care solicită să i se plătească daune de 2,2 milioane de lei. Aceasta pentru că avea contract pe zece ani din care nu a executat nici un sfert. „Aici s-a judecat în contencios anularea hotărârii de Consiliu Local, strict numai hotărârea în contencios, accesoriul este un dosar de daune”, ne-a declarat Cezar Nicuţă, consilierul juridic al HSR. Potrivit acestuia, procesul cu daunele s-a tot amânat deoarece s-a aşteptat verdictul în cel cu hotărârea Consiliului Local şi acesta odată terminat se va trece la judecarea litigiului privitor la pagube.
Procesul câştigat la Suceava survine celui de la Botoşani, în care Hi Speed Recovery a obţinut în instanţă neachitarea unor sume impuse de municipalitatea botoşăneană.
CITEŞTE ŞI:
Puştanul de la HSR, gata de o lovitură de 2 milioane de euro
 Vicele PSD pierde „duelul puştanilor”, Primăria a mâncat bătaie de la HSR