(P) Nuntă cu meniu în patru variante la Rapsodia, de la „ceafă de porc frăgezită în bere brună” la „confit de raţă” – GALERIE FOTO

Cel mai mare hotel din Botoşani a intrat în noul sezon de nunţi cu o ofertă mai diversificată ca niciodată. Compania care a preluat administrarea Hotelului Rapsodia propune mirilor patru tipuri de meniu.

 

Toate încep cu o gustare rece, în care invitaţii au ocazia să aleagă de la „trilogie de brânzeturi” şi „cub aperitiv cu ansoa” până la „smochine cu prosciutto” şi „tartar de somon cu avocado”.
Urmează gustarea caldă, în care se poate opta, printre altele, pentru „pulpă de curcan cu mere caramelizate” şi „confit de raţă cu piure de ţelină şi spumă de mazăre”.
Apoi, invitaţii se pot delecta cu un desert precum „panna cotta cu îngheţată şi mentă” sau „coşuleţ de ciocolată cu îngheţată şi nucă”.
Vin apoi a doua gustare caldă, unde organizatorii de ales între sortimente tradiţionale, precum sărmăluţe cu smântână şi mămăliguţă până la somon cu susan şi preparatul de bază, care pot fi, de exemplu, muşchiuleţ de porc cu ghimber şi orez sălbatec sau ceafă de porc frăgezită în bere brună.

În funcţie de varianta aleasă meniurile costă între 170 şi 200 de lei.

Iar în privinţa serviciilor de acest tip, firma care lucrează acum sub brandul „Rapsodia City Center” vine cu experienţa Hotelului Traian din Iaşi, acolo unde gestionează de mai mulţi ani restaurantul.

Botoşănenii interesaţi să îşi petreacă noaptea vieţii la cel mai mare hotel al judeţului, au la dispoziţie restaurantul Rapsodia cu 130 de locuri, salonul cu 50 de locuri şi sala Eminescu, aceasta din urmă având o capacitate maximă de 300 de locuri.

CLICK MAI JOS A VEDEA ÎN DETALIU CELE PATRU VARIANTE DE MENIU

 

VARIANTE DE MENIU PENTRU NUNȚI LA RAPSODIA