Andreea Esca a mâncat la restaurantul prezentatorului căsătorit cu o botoșăneancă: CÂT a plătit pentru două preparate

Prezentatoarea știrilor Pro TV a luat masa la restaurantul lui Dani Oțil și a împărtășit cu fanii săi impresia după ce a gustat preparatele. 

 

Andreea Esca a fost să mănânce la restaurantul lui Dani Oțil și a împărtășit cu fanii săi impresia sa, după ce a gustat din preparate. 

 

Andreea Esca, prezentatoarea știrilor PRO TV, și-a petrecut weekendul savurând preparate delicioase la restaurantul deținut de Dani Oțil. Localul, cunoscut pentru atmosfera sa primitoare și mâncărurile savuroase, este frecventat de multe vedete, iar Andreea Esca nu a făcut excepție.

 

Vedeta a ales două preparate deosebite din meniul restaurantului. Pentru început, ea a savurat o supă de cocoș de curte cu găluște, un preparat tradițional românesc, pentru care a plătit 30 de lei. Felul principal a fost însă o alegere mai sofisticată: saramură de caracatiță cu mămăligă, un preparat cu influențe mediteraneene, pentru care a plătit suma de 110 lei, scrie publicația libertatea.

 

Impresionată de gustul preparatelor, Andreea Esca a postat pe rețelele de socializare câteva imagini cu mâncarea și a adăugat un comentariu scurt: „Super bun!”. Se pare că pentru vedeta de la PRO TV, experiența la restaurantul lui Dani Oțil a fost una foarte plăcută și cu siguranță va reveni și a doua oară.