ZAS 2020: Promovarea importanței relațiilor umane, tema care adună la un loc asistenții sociali din Botoșani

Un moment emoționant se va derula vineri, în incinta Uvertura Mall, cu participarea a 40 de instrumentiști.

 

În luna martie a fiecărui an, Colegiul Național al Asistenților Sociali din România sărbătorește Zilele Asistenţei Sociale oferind oportunitatea asistenţilor sociali de a celebra profesia lor şi de a reafirma munca pe care o desfăşoară zi de zi în comunitate.         

 

Tema anului 2020 se desfășoară sub egida ”Promovarea importanței relațiilor umane” şi este  stabilită la nivel mondial  de către Federația Internațională a Asistenților Sociali.

 

Evenimentele organizate urmăresc să celebreze realizările asistenților sociali și să promoveze rolul asistentului social în rândul comunității în vederea transmiterii unui mesaj comun la nivel internațional cu privire la conștientizarea contribuțiilor din domeniul social și nevoia acțiunilor ulterioare.

 

Structura teritorială Botoşani a Colegiului Naţional al Asistenţilor Sociali din România organizează cu ocazia celei de a XII-a ediţii a Zilelor Asistenţei Sociale un FLASHMOB urmat de un atelier de lucru, care vor avea loc vineri, 28 februarie, la Uvertura Mall Botoșani, începând cu ora 12.00.

 

Flashmob-ul va fi organizat în holul central de la parterul Uvertura Mall, în colaborare cu Grupul de instrumentiști al Fundației ”Hand of Help” Botoșani (aproximativ 40 de instrumentiști de toate vârstele) respectiv cu participarea micii artiste Raluca Ursu – Liceul de artă ”Ștefan Luchian” Botoșani – câștigătoare a mai multor competiții artistice.

 

În timpul desfășurării acestui moment artistic, asistenții sociali vor distribui flyere cu informații legate de profesia asistent social și activitatea acestora. Atelierul de lucru ce va urma se va desfășura de asemenea în incinta Uvertura Mall, la nivelul IV.

 

Colegiul Naţional al Asistenţilor Sociali din România este  autoritatea profesională în domeniu care reprezintă, apără și promovează drepturile și interesele membrilor la nivel local, naţional și internaţional, apără onoarea, libertatea şi independenţa profesională a asistentului social în exercitarea profesiei, asigură respectarea de către asistenţii sociali a obligaţiilor care le revin faţă de beneficiari, instituţii şi societate, în concordanţă cu normele deontologice ale profesiei, transmite Daniel Hliban, președintele Structurii Teritoriale Botoşani a Colegiului Naţional al Asistenţilor Sociali din România

 

 

DESCARCĂ APLICATIA BOTOSĂNEANUL PENTRU MOBIL:

download from google play download from apple store