Vezi ce poți face când alții se bucură de Dragobete, dar tu nu ai pereche

(P) Te-ai prins că perechea despre care e vorba în titlu e jumătatea dintr-un cuplu, nu? Deși, dacă este să o iei în sensul figurat, cu siguranță nici tu n-ai pereche pe lumea asta de deosebit ce ești. Totuși, să ne întoarcem la subiectul nostru inițial. Când vine luna iubirii - februarie - și tu nu ai cu cine-ți petrece timpul în mod romantic, nu te deda la tot felul de activități în care-ți pierzi timpul.

 

Vezi aici ce poți face ca să uiți de soarta grea și să te concentrezi pe propria persoană. 

 

Ideea e că sunt multe lucruri de făcut pe lumea asta

 

Unii dintre noi sunt mai curajoși și s-ar băga în tot felul de aventuri. Alții sunt un pic mai reținuți și preferă să stea acasă, să facă ce fac de obicei și le este confortabil. Pe de altă parte există și tipul de oameni care joacă la cazinouri online cu jocuri si sloturi, să uite de amar. Iar de cealaltă parte există acele persoane care încearcă să investească în timpul lor și să se concentreze la succes. 

 

Deci, dacă nu vrei să intri în butoiul cu melancolie și nici să îți pierzi vremea total aiurea, fără nici un câștig, ia aminte la aceste lucruri pe care le poți face. Ești invitat acum să citești despre activități productive, care te ajută să uiți că ești singur și să te concentrezi la a te iubi pe tine mai mult. Pentru a fi iubit pe urmă și de cei din jur. Inspirație aici!

 

Activități care te fac mai smart, potrivit științei

 

Jocuri video

 

Incredibil, dar adevărat. Jocurile video sunt diferite de jocurile de noroc. Foarte diferite, de altfel. Se pare că oamenii de știință au descoperit că jocurile acestea video au efecte pozitive asupra creierului. Se pare că a juca Super Mario dezvoltă anumite regiuni din creier care sunt responsabile de orientarea în spațiu, dezvoltarea memoriei și planificarea strategică.

 

Alt studiu afirmă faptul că jocurile video de acțiune ajută pe jucători să dezvolte o atenție distributivă mai bună și să fie mai atenți la evenimente care sunt pe repede înainte. Vezi pe acest site un fel de a juca. 

 

Exerciții fizice

 

Până la 60 de minute de exerciții fizice, în special aerobic, pe zi sau de câteva ori pe săptămână pot dezvolta aspecte ale procesării de informații. Nu o spunem doar așa. O spune știința. Faptul că nu suntem alerți și suntem mai degrabă pasivi, duce la o descreștere a capacității de procesare a memoriei și la o concentrare mai slabă.

 

Cititul e mai mult decât o distracție

 

Pentru unii plictisitor, pentru alții de-a dreptul salvator, cititul aduce multe beneficii în viața noastră. În plus, se pare că și cititorii de ficțiune ar trebui să se bucure de vreme ce și acest gen de lecturi sunt cât se poate folositoare. Nu stimulează doar creativitatea și imaginația, te ajută să devii mai deschis la minte și să vii cu idei geniale în situații fără scăpare. 

 

Vezi, cu adevărat salvator!