Suceveanul cu afaceri în Botoșani: E mai mare pericolul în autobuz decât în restaurant

Omul de afaceri spune că angajații lui vor să vină la muncă, însă guvernanții întârzie la nesfârșit deschiderea restaurantelor.

 

Antreprenorul sucevean Ştefan Mandachi  a comentat deciziile guvernului, care în continuare nu dau voie celor din industria HoReCa să deschidă restaurantele, în ciuda faptului că majoritatea restului afacerilor s-au deschis deja.

 

„Eu am făcut o postare succintă pentru că mai multe publicații m-au întrebat care sunt pierderile. Eu am pierderi de 5 milioane de euro pe rețea, turismul în Suceava a crăpat și nu înțeleg de ce noi din industria Horeca suntem cel mai mare pericol. E mai mare pericolul în autobuz decât în restaurant. Eu am investit 500 de mii de euro din 15 mai, dar i-am investit degeaba, că nu ni  s-a spus nimic.

 

Nu am nici o explicație rațională, pentru că am restaurantele în zonele de food court și nu am posibilitatea să deschid terase. Angajaților mei le-am spus din 15 mai că mai durează puțin și oamenii mă întreabă când pot veni la muncă și nu știu ce să le zic, pentru că oamenii vor să vină la muncă. Nu înțeleg de ce suntem discriminați și, repet, în condițiile în care ne-am proteja foarte strict”, a spus Ştefan Mandachi la România TV.

 

DESCARCĂ APLICATIA BOTOSĂNEANUL PENTRU MOBIL:

download from google play download from apple store