RĂSFĂȚ cu fructe de mare la Botoșani: LA CE PREȚURI - GALERIE FOTO

Iubitorii fructelor de mare pot găsi timp de cinci zile pe Pietonalul Unirii mai multe sortimente de scoici și pești.

 

Un restaurant din București a venit pentru prima dată la Botoșani pentru a găti în fața botoșănenilor fructe de mare. Pentru cei care vor și alte bunătăți de Crăciun în afara celor tradiționale, bucătarii oferă un meniu vast: raci, rapane, scoici, creveți, tentacule, pește Red-Fish, somon, dorada, calamari, paella, midii, hamsie dar și multe alte bunătăți.

 

” Suntem la Festivalul Racilor și fructelor de mare. Noi suntem din București și avem un tur culinar al țării pe partea de street food și vrem să facem cunoscut în rândul populației peștele și fructele de mare. Am venit cu o gamă diversificată, la Botoșani, cu raci, cu rapane, cu midii, cu calamari, cu caracatițe și pești mai exotici să zicem așa, red fish, biban, dorada și așteptăm lumea chiar și pe frigul acesta să vină.”

A spus Paul Nicolau, administrator

 

Pentru un Ajun ”mai altfel”, pofticioșii vor fi nevoiți să scoată din buzunar între 15 lei și 35 de lei.

Festivalul se desfășoară până pe 23 decembrie, în fiecare zi începând cu ora 12:00 până la orele 22:00.

 

DESCARCÃ APLICATIA BOTOSÃNEANUL:

download from google play download from apple store