(P) Nunţile anului 2018 la cel mai mare hotel-restaurant, de la curcan cu mere şi şalău în cruste de alune la involtini cu sote spanac şi gratin de pere – FOTOGALERIE

Rapsodia City Center, cel mai mare hotel din Botoşani, s-a pregătit cum se cuvine de noul sezon de nunţi.

 

Compania care administrează complexul din zona zero a municipiului reşedinţă vine în întâmpinarea tinerilor care se căsătoresc cu patru variante de meniu, pe toate gusturile şi toate buzunarele pentru organizarea unei petreceri de neuitat.


Acestea încep de la 180 de lei şi merg până la 230 de lei. Indiferent de preţ, meniurile sunt compuse din gustare rece, două gustări calde, preparat de bază şi produse de bar.


Invitaţii se pot delecta cu preparate precum pulpă de curcan cu mere caramelizate, canapele cu mascarpone, involtini cu sote de spanac, trilogie de brânzeturi, piure cartofi în infuzie de mentă pe pat de pesto roşu, gratin de pere şi cartofi cu cimbru la cuptor, şalău în cruste de alune şi sos lemon, vită cu merişoare şi orez sălbatec.


Pentru mai multe informaţii vă puteţi adresa reprezentaţilor Rapsodia City Center.


 

 

download from google play download from apple store