Mici BIO în galantarele unei carmangerii din Botoșani - FOTO cum arată

Industria alimentară de la Botoșani se diversifică de la o zi la alta, iar încercările de a scoate pe piață produse cât mai naturale sunt tot mai numeroase. Una dintre firmele din domeniu nu s-a oprit doar la câteva încercări, ci chiar vinde în cantități semnificative mititei sută la sută naturali.

 

Este vorba despre Carmangeria Stejarul, care prepară mult căutații mici doar din două produse: carne de vită, în proporție de 80% și carne de porc – 20%.
”Micii noștri nu au adaos absolut nimic, în afară de carne punem condimente și atât”, spune Cristina Breșug, administrator SC Dona Impex SRL.
Carmangeria vinde mititeii bio inclusiv la hoteluri și restaurante, fiind totodată desfăcuți și la magazinul Dona-Dona din strada Primăverii, precum și la cel din Hala de Carne din Piața Centrală.
În industria alimentară, pentru ”a umfla” micii se obișnuiește ca, alături de carne, în compoziție să fie folosit și texturatul de soia.
Carmangeria Stejarul desfășoară o politică generală de însănătoșire a pieței preparatelor din carne, în luna mai a acestui an lansând crenvurștii sută la sută naturali, care au în compoziție doar carne de vită, slănina de porc, sare, piper și coriandru.

- Știre publicitară -

[[galerie-foto]]

[[readotherarticle:botosaneanul.ro:41896:Noutatea anului pe piața alimentară: O firmă din Botoșani vinde un preparat 100% natural - FOTOGALERIE ]]