Disperare la bar – CE a ajuns să ofere un patron de club pentru un barman

Lipsa personalului calificat, combinată cu plecarea masivă a botoşănenilor în străinătate şi puterea economică scăzută a judeţului, determină unii patroni să vină cu oferte care mai de care mai atractive în speranţa găsirii oamenilor potriviţi.

 

După cum v-am anunţat în prima săptămână a acestei luni, Grand Irish Pub îşi va schimba conceptual, urmând să găzduiască un restaurant de show cooking la care meniul va fi girat de chef Silviu Furdui. Cum la fel ca în mai toate domeniile, este însă mare lipsă de personal, administratorul pubului se angajează să îi califice pe cei doritatori atât la Botoşani, cât şi la Bucureşti.

De asemenea, a făcut publice şi salariile cu tot cu bonusuri: 1.300 de lei plus procent pentru chelnerii de restaurant, 1.100 de lei plus procent pentru chelnerii de club şi 1.500 de lei plus procent pentru barman. Cât despre bucătari, Răzvan Baltă le dezăvluie salariul doar în… privat. Oricum, acesta caută şi debarasatori şi personal de curăţenie, relaţii suplimentare oferindu-le la Grand Irish Pub. (S.B.)

 

CITEŞTE ŞI:

Un chef devenit celebru în capitală îşi face restaurant cu show cooking la Botoşani