Cum s-a îmbogățit un student cu sarmalele la cornet: Ce ingredient aduce de la Botoșani

Un student a lansat un concept inedit de afacere, prin care și-a dorit să pună în valoare sarmalele tradiționale, însă nu oricum, ci la cornet.

 

Ideea aceasta de afacere a fost bine primită de clienții care se trec pragul magazinului său, mai ales că produsele sunt naturale și provin de la producători locali sau din piețele din oraș.

 

Tânărul student din Iași se numește Emilian Popa și a creat o inedită afacere cu sarmale la cornet, pe care s-a gândit să o pună în practică în orașul său natal.

 

Tânărul nu este un novice în afaceri, el având experiență în administrarea afacerilor dobândită încă de la începutul facultății, când acesta s-a lansat cu succes în afaceri cu plăcinte, mai exact „Plăcintele Domnești”, acum patru ani, arată playtech.ro.

 

În plus, în luna februarie, tânărul afacerist a obținut o finanțare nerambursabilă, prin programul „Start Up Nation”, finanțare în valoare de 40.000 de euro. Acești bani i-a investit în dezvoltarea unei ciocolaterii „Emilio Chocolaterie”. Însă el și-a dorit să pună în valoare și produse tradiționale, astfel că în urmă cu o săptămână a demarat un concept inedit numit ”Cinci sarmale”, pe care le servește într-un cornet din pâine.

 

 

Sarmale de Iași cu smântână de Botoșani

 

„Cornetul comestibil se îmbibă în sosul de la sarmale și devine o garnitură perfectă”, a spus Emilian Popa, conform presei locale, subliniind că produsele necesare pentru prepararea sarmalelor sunt naturale și procurate de la producători locali ori din piețele orașului.

 

De precizat este că singurul produs folosit la sarmale care nu provine din Iași, ci de la Botoșani, este smântâna.

 

 

DESCARCĂ APLICATIA BOTOSĂNEANUL PENTRU MOBIL:

download from google play download from apple store