Botoșănenii dansează și mănâncă sarmale la ceaun și anul acesta

Așa cum s-au obișnuit din anii anteriori și-n această primăvară cetățenii orașului se vor bucura de câteva zile de distracție cu artiști naționali și sarmale gustoase făcute la ceaun, oferite de Primărie. Totul în cadrul evenimentelor organizate de Zilele Orașului spre finele lunii aprilie.

 

În privința spectacolelor, a artiștilor ce-ar urma să vină sau a locației, deja se intră în altă poveste care, probabil dată fiind experiența ultimilor doi ani, ar urma să stârnească un nou val de discuții gratuite între consilierii locali.
”Nu am stabilit încă nimic în procesul de organizare al acestui eveniment. Luăm însă în calcul, zilele acestea vom stabili întâi perioada în care vom organiza Zilele Orașului, stabilim amplasamentul, artiștii. Analizăm, nu pot spune încă sigur, deocamdată suntem în discuții cu colegii pentru partea tehnică”, a declarat Cosmin Andrei, viceprimar municipiul Botoșani.
Dacă spectacolele sunt deocamdată la stadiu de discuții în schimb celebrele sarmale pregătite de bucătăresele pricepute de la Cantina de Ajutor Social și fierte în ceaune imense, vor bucura papilele gustative ale botoșănenilor.
Fiind o tradiție a municipalității, sarmalele vor fi împărțite cu siguranță cu fonduri din sponsorizări. Acest lucru vi-l pot confirma cu certitudine”, a încheiat viceprimarul.
Anul acesta, deși Biserica Sf. Gheorghe prezintă aceeași imagine, trotuarele din față ar urma să arate altfel la sărbătoarea patronului spiritual al orașului. (G.E.)
CITEȘTE:
Botoşănenii au făcut coadă la sarmale - GALERIE FOTO