Botoșăneanul care gătește într-o mănăstire s-a dus la Chefi la cuțite: E cam crud mi se pare mie

În ediția 15 din 7 aprilie 2025 de la Chefi la cuțite sezonul 15, Constantin Pocai a gătit un preparat franțuzesc. Deși a spus că are o vastă experiență în bucătărie, jurații nu au putut să îl creadă după ce au gustat din mâncarea lui.

 

Povestea unui botoșănean

 

 

Constantin Pocai are 49 de ani și în prezent, locuiește în Dorohoi. Concurentul le-a mărturisit juraților că are o experiență vastă în domeniul gastronomic, lucrând cu nume mari din bucătăriile lumii și i-a surprins cu poveștile sale, potrivit a1.ro

 

„Eu dacă fac o donație de sânge, jumătate din cantitate e legată de bucătărie. M-am întors în România, pentru că în Franța, începusem să bag panică în bucătarii bătrâni, în Lyon. Sunt persoana care dacă mă închizi 48 de ore într-o bucătărie, nu e nevoie să ies. Scot niste idei care nu există pe piață. Bucătăria e a opta minune a lumii”, a declarat Constantin Pocai la testimoniale.

 

La Chefi la cuțite sezonul 15, bărbatul în vârstă de 49 de ani a pregătit un fel de mâncare franțuzesc: Coq au vin. 

 

 

Nu i-a impresionat pe chefi 

 

Acesta, însă, nu s-a ridicat la nivelul anilor de experiență pe care îi are în bucătărie, iar jurații nu au fost atât de siguri că vorbește serios.

 

„Chiar e coq au vin, dar e cam crud mi se pare mie”, a spus chef Alexandru Sautner.

 

„Trebuie mâncat cu mâna, nu merge cu furculița”, a adăugat și chef Richard Abou Zaki.

 

Odată ajuns în fața celor patru jurați, Constantin Pocai și-a spus poveste de viață. Acesta a dezvăluit că a locuit în Franța, acolo unde a lucrat cu nume mari din industria gastronomică, însă acum s-a întors în țară și nu își găsește locul.

 

În prezent, lucrează la o mănăstire. Iar pentru preparatul gătit la Chefi la cuțite, acesta nu a primit niciun cuțit, pentru că jurații nu au reușit să găsească nimic din experiența sa în farfurie.

 

Click AICI pentru continuarea articolului