Augustina Fegher, profesorul care iubește cuvintele, elevii și este și un bun administrator – GALERIE FOTO&VIDEO

Cu normă întreagă de director la Liceul Tehnologic Nicolae Bălcescu din orașul Flămânzi și implicit cu o activitate intensă, Augustina Fegher și-a făcut totuși timp și înainte de deschiderea anului școlar, și-a dedicat o săptămână sieși.

 

Este profesor de limba și literatura română și își iubește profesia. Și pe elevi, deopotrivă cărora le-a rămas fidelă timp de aproape două decenii de când îi conduce în minunata lume a cuvintelor.

 

A participat la cursul de creativitate și dezvoltare a abilităților de viață, seria a doua, din cadrul proiectului „CreaFuture - Creative Workforce for Cross-Border Future”, 2 SOFT/1.1/142  finanțat de Uniunea Europeană, Instrumentul European de Vecinătate, prin Programul Operațional Comun România -Ucraina 2014-2020.

 

Spune că a meritat.

 

 

„În primul rând aș vrea să mulțumesc inițiatorilor acestui proiect pentru oportunitatea oferită de a afla mai multe lucruri despre creativitate. Proiectul a fost pentru mine în primul rând o relaxare, venind într-o perioadă extrem de aglomerată și a fost în același timp o relaxare pentru că am cunoscut și am regăsit aici oameni de calitate, de la formatori până la cursanți alături de care m-am simțit foarte bine.

 

În ceea ce privește conținuturile prezentate, au fost de asemenea plăcut prezentate. A fost prezentată o gamă largă de metode aplicabile la clase și care vor fi cu siguranță pe placul elevilor”,

Prof. Augustina Fegher, director Liceul Tehnologic Nicolae Bălcescu Flămânzi

 

 

Îi plac metodele de educație non-formală, fiind o fire deschisă. Și mai ales, le consideră ca pe o legătură mai strânsă între profesorul de la clasă și elevii de toate vârstele.

 

„Consider că aceste metode ar trebui utilizate cu succes, mi-ar plăcea să cred, în predarea orelor de limba și literatura română, favorizând demersul didactic pentru a fi mai bine agreat de către elevi, atât de elevii de liceu cât și de cei de gimnaziu. A fost un curs util atât prin noutățile prezentate, prin metodele noi de abordare și prin faptul că aș recomanda chiar organizatorilor, eventual continuarea acestui curs cu noi serii”,

A încheiat directorul liceului botoșănean

 

„CreaFuture - Creative Workforce for Cross-Border Future”, 2 SOFT/1.1/142  finanțat de Uniunea Europeană, Instrumentul European de Vecinătate, prin Programul Operațional Comun România -Ucraina 2014-2020.

Proiectul „CreaFuture - Creative Workforce for Cross-Border Future”, este implementat la Botoșani de Asociația B-Right Media și partenerii Casa Corpului Didactic Botoșani, Centrul Bucovinean de Artă pentru Conservarea şi Promovarea Culturii Tradiţionale Româneşti Cernăuţi și Liceul de Arta nr. 5 din Cernăuți.

 

DESCARCĂ APLICATIA BOTOSĂNEANUL PENTRU MOBIL:

download from google play download from apple store