Credeaţi că „divele” lasă 100 de lei la masa de prânz? Nici pomeneală. Majoritatea preferă mâncarea caldă, ieftină, gustoasă, gătită ca la mama acasă, pe care o găsesc la restaurante tip autoservire sau la cantinele din cartierele în care muncesc.
N-a avut fiţe nici când era copilă, în trupa Andre, dar nici acum, când e una dintre cele mai solicitate soliste din România, cu un tarif de 3.000 de euro pe concert, dar şi jurat la emisiunea “Ie, Românie!”, de la Antena 1. Deşi şi-ar permite, Andreea Bălan (soţia actorului din Botoşani, George Burcea) nu mănâncă la restaurante de fiţe, ci acolo unde e cea mai proaspătă şi bună mâncare: la “împinge tava”.
Fotoreporterii Click au surprins-o recent la un local cu autoservire din Bucureşti , unde solista a mâncat pe săturate, restrasă la o masă mai intimă. De altfel, Andreea Bălan părea de-a casei în local, semn că nu se afla acolo pentru prima oară. De la “împinge tava”, artista a plecat spre sala de dans fiind însă mai tot drumul cu ochii în telefonul mobil.
Se pare că solista frecventează în fiecare miercuri cantina respectivă.
„Localul este al asociatului Mădălinei Petre, solista de la RedBlonde, cu care Andreea face canto în fiecare miercuri. Andreea mănâncă acolo înainte sau după repetiţii, pentru că au mâncare foarte bună. Îi plac felurile gătite cu sos, mai ales că acasă ea nu prea stă în faţa aragazului”, a spus o sursă din anturajul solistei.