Rezervorul subteran de calitate – sprijinul tău pentru protejarea mediului înconjurător!

(P) Datele statistice din 2017 relevă faptul că 46, 2% din consumul de apă din țara noastră provine de la utilizatorii casnici.  Ceea ce înseamnă că aceștia reprezintă (statistic vorbind, unul dintre agenții poluanți ai mediului înconjurător – doar 15, 9% din consum provine de la facilitățile industrial și 29, 4% din activitățile piscicole și agricultură). Nivelul apelor uzate generate de populație este de 49, 6% din totalul raportat în 2017.

 

Oare care este procentajul celor care dispun de rezervoare subterane (pe https://www.rezervoarefibrasticla.ro/produse/rezervoare/rezervoare-subterane-apa/ găsești unele dintre cele mai bune din punct de vedere al raportului calitate – preț)? Oamenii poluează la nivel de azot și fosfor (cu valori ce depășesc peste 75% din totalul apelor uzate), dar și cu alte substanțe nocive pentru natură. Doar 8, 2% din numărul locuințelor aflate în mediul rural dispun de o modalitate de colectare a apelor menajere murdare care nu pun în pericol mediul ce ne înconjoară. Restul?


Un rezervor subteran – o mână întinsă naturii!


Mai mult decât atât, o investiție în sănătate, cu o amortizare rapidă, dacă optezi pentru fose septice de calitate. Nu doar că natura va dispune de un plus care îi va permite să își gestioneze mai eficient resursele ce sunt limitate pe zi ce trece. Dar, tu, în calitate de beneficiar vei dispune de un sistem avantajos de menținere a calității vieții și creșterii nivelului de trăi. Iată de ce este atât de benefic să optezi pentru un rezervor subteran sau o fosă septică de top:


•    Îți vei amortiza cu rapiditate investiția, dat fiind faptul că evacuarea se va realiza după o perioadă de timp mult mai îndelungată (pentru fosele septice de calitate superioară, acest interval este de aproximativ 2 ani);


•    Lucrări de mentenanță reduse ca nivel de intervenție și costuri;


•    Amplasare pe o gamă variată de tipuri de teren și regiuni;


•    Eficiență la nivel de rezistență contra agenților cu acțiune corozivă;


•    Rezistență pe termen îndelungat, ca urmare a utilizării de materiale de calitate în compoziția sistemului de reținere a apelor menajere uzate.


Un procent de 33, 5% dintre evacuările de apă menajeră s-a efectuat fără nicio acțiune de epurare în 2017. Acest lucru înseamnă că natura a trebuit să își folosească propriile resurse pentru a compensa cumva acest procentaj.


O astfel de investiție reprezintă un pas către normalitate și către o simbioză cu natura într-un mod care să ne permită o existență cât mai îndelungată. Alege să protejezi mediul, protejându-ți sănătatea proprie și adoptând un stil de viață cât mai eco, inclusiv prin alegerea fosei septice sau a rezervorului subteran!

Acesta din urmă, poate fi ales de pe Luciserv.