Imagine inedită pe Pietonalul Unirii, cea mai aglomerată zonă pietonală a municipiului Botoșani.
Botoșăneanul Titi Simion a obținut autorizație de la Primăria Botoșani pentru a găti un porc la proțap pe Pietonalul Unirii, inițiativa fiind una în premieră pentru oraș.
Și a obținut-o, astfel că suina a început să se rotească pe proțap încă de la amiaza zilei de 31 decembrie 2018. Porcul de aproximativ 160 de kilograme a atras evident privirile botoșănenilor care, aproape care într-o hipnoză generală își scoteau telefoanele pentru a-l fotografia.
Și astfel s-au născut glumele strângerii a câte 1 leu de fotografie, suma finală fiind probabil mult deasupra celei obținută din vânzarea cărniței.
În noaptea de Revelion Pietonalul Unirii a fost plin și porcul s-a împuținat mult.
Pofticioșii au plătit 35 de lei pentru o porție de porc cu mujdei, mămăligă și brânză sau 25 de lei pentru fasole cu cârnați, murături și mămăligă.
În fața standului unde se afla porcul la proțap s-a vândut vin fiert, la 4 lei paharul.
Centrul orașului a fost noaptea trecută un furnicar de oameni cu zâmbetul pe buze.