(P) Conacul Zăicești pregătește un revelion cu Georgiana, magicianul Augustin, urători de la Vorona și alte surprize

Seară cu entertainment de calitate, delicii culinare și momente spumoase, purtați la dans de vocea fermecătoare a Georgianei Spînu și vrăjiți de Magicianul Augustin, într-un show interactiv de iluzionism și magie.

 

Conacul Zăicești va fi locul de întâlnire, în seara de 31 decembrie, pentru cei care au ales să pășească în Noul An într-un decor aristocrat. Atmosfera caldă de casă boierească va fi locul ideal pentru a topi răceala iernii și pentru a trăi din plin magia petrecerii dintre ani.

 

Georgiana Spînu, cunoscută interpretă de muzică populară din folclorul autohton, va susține un program deosebit, cântecele de petrecere împletite cu cele mai vesele bătute moldovenești vor menține voia bună la cote maxime, așa cum se cuvine.

 

Responsabil cu show-ul va fi Magicianul Augustin, unul dintre cei mai cunoscuți iluzioniști din țară, trainer de succes și fondatorul Academiei de Iluzionism, fiind și primul din România care a introdus în țara noastră spectacole de hipnoză comică.

 

Atmosfera va fi întreținută de orchestra Syncron Band, cu un program complex de muzică autohtonă și internațională. Imediat după focul de artificii, va intra pe scenă Ansamblul de datini și obiceiuri de iarnă „Poienița” din Vorona.

 

Meniul va fi un adevărat festin culinar, astfel încât pe tot parcursul nopții dintre ani, oaspeţii vor putea savura delicii culinare avangardiste.


Aperitivul rece va fi alcătuit din zece piese îmbietoare, prudent asociate pentru a scoate în evidență aroma fiecărui preparat în parte. Rulada din rață, medalionul din șalău, caracatița în aspic sau terina de iepure cu măsline, sunt doar câteva dintre gustările reci special concepute pentru seara dintre ani.


La gustarea caldă se va servi prepeliță cu sos de zmeură, garnisită cu brânză de capră în foi, urmată de file de lup de mare cu piure de mazăre, asezonat cu sos de mango și ghimbir.


Ca preparat de bază, bucătarul-șef a optat pentru mușchiuleț de porc la cuptor împănat cu ceafă, garnisit cu tartar de sfeclă coaptă și morcov baby aromatizat cu usturoi.


Pe toată durata evenimentului, oaspeții vor avea la dispoziție un bufet diversificat cu băuturi alcoolice și non-alcoolice.

 

Informații și rezervări la 0755 400 207 & 0755 119 694.

 

 

DESCARCĂ APLICAȚIA BOTOȘĂNEANUL PENTRU MOBIL

download from google play download from apple store