Frații care dețin un lanț de cazinouri, inclusiv la Botoșani, renunță la afacere: Mediul a devenit instabil

Mihai și Sorin Doroftei proprietarii brandului Las Vegas au luat decizia de a vinde afacerile din industria jocurilor de noroc din cauza schimbărilor legislative și a instabilității pieței.

 

 

Decizie strategică a fraților Doroftei

 

 

Frații Mihai și Sorin Doroftei și-au vândut o parte din afacerile din industria jocurilor de noroc cunoscute sub brandul Las Vegas și intenționează să își vândă integral business-ul. Decizia celor doi vine ca răspuns la schimbările legislative și la lipsa de predictibilitate din industria jocurilor de noroc.

 

”Deși hotărârea de a părăsi un domeniu în care au avut succes poate părea neașteptată, ei sunt încrezători în această nouă direcție și sunt hotărâți să își aplice experiența și resursele pentru a avea un impact semnificativ în sectorul energiei regenerabile”, arată comunicatul de presă.

 

Mihai Doroftei

„Ne dorim să contribuim la un viitor mai verde și mai sustenabil. Credem cu tărie în potențialul energiei regenerabile și suntem încrezători că experiența vastă de business ne va ajuta să facem o diferență semnificativă în acest domeniu.”
 

 

Decizia de a se orienta către energia regenerabilă a fost influențată de mai mulți factori critici: mediul de afaceri a devenit instabil din cauza modificărilor frecvente în legislația jocurilor de noroc, rentabilitatea și profitabilitatea industriei a scăzut constant, în ultima perioadă, contextul global este unul favorabil pentru sursele de energie regenerabilă și oferă perspective de creștere substanțială și dezvoltare.

 

Frații Doroftei plănuiesc vânzarea completă a cazinourilor


Pe lângă vânzarea parțială a activelor grupului Las Vegas, frații Doroftei iau în considerare și vânzarea completă a acestor afaceri. Există deja discuții avansate cu potențiali cumpărători, ceea ce reflectă un interes solid pentru aceste active.

 

 În prezent, ei dețin proiecte de energie regenerabilă în județele Neamț, Botoșani și Brașov, cu o capacitate totală de peste 128 MW și o valoare investită ce depășește 130 de milioane de euro. 

 

Aceste inițiative reflectă o strategie pe termen lung de susținere a sustenabilității energetice și de valorificare a potențialului de creștere din sectorul energiei verzi, potrivit economica.net

 

În plus, planurile lor includ extinderea investițiilor în domeniu și în alte regiuni.

 

Mihai Doroftei

 „Aceste investiții nu doar că vor stimula economia locală, dar vor crea și noi locuri de muncă, contribuind la dezvoltarea comunităților din regiunile în care operăm”

 

 

Schimbarea strategică de la jocurile de noroc la energia regenerabilă reflectă capacitatea celor doi oameni de afaceri de a se adapta la noile condiții de piață, dar și o viziune pe termen lung. Investițiile semnificative și determinarea de a reuși îi ajută să-și consolideze poziția în industria energiei verzi, obiectivul fraților Doroftei fiind să devină lideri într-un domeniu în plină dezvoltare, care promite beneficii atât economice, cât și ecologice.

 

(foto: adevarul.ro)