Meciuri Zmău - şeful Poliţiei:Golanii aceştia rămân fără bani;n-am eu grijă de babe violate

 

În sala de şedinţă a Palatului Administrativ, unde s-au aşezat la masa dezbaterilor membrii ATOP, a avut cuvântul de deschidere preşedintele acestei structuri, fostul şef al Poliţiei Rutiere, Dumitru Zmău care a explicat importanţa organizării acestor şedinţe prin necesitatea de a preveni pericolele care-i pândesc pe cetăţeni şi de a veni cu propuneri pentru siguranţa populaţiei.

"Vom avea iar bătrâne violate, furturi şi pericol pentru cetăţean"

Dumitru Zmău, şi-a alertat colegii cu privire la actele de violenţă de la nivelul judeţului nostru şi le-a propus să găsească împreună soluţii deoarece. în opinia sa, „golanii rămân fără bani, vor da în cap”.
„Să vedem ce putem face pentru stăpânirea faptelor cu violenţă, pentru că vor fi. Golanii aceştia rămân fără bani, fără surse de existenţă. Vor da în cap, vor lovi, iar în zona rurală mi-e şi groază să mă gândesc ce se întâmplă. Apreciez faptul că Guvernul a dat bani la Ministerul de Interne, ca echipajele de la posturile de Poliţie să fie eficiente, căci dacă nu îi dai bani nu poate folosi maşina, nu poate interveni, nu se poate să ştie mişcarea acestor derbedei vom avea probleme. Vom avea iar bătrâne violate, furturi şi pericol pentru cetăţean”, a spus Dumitru Zmău.

"Iarna nu avem aşa multe fapte cu violenţă, oamenii stau la cald"

În replică, fostul şef al Poliţiei Rutiere, a primit o explicaţie din partea inspectorului şef al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Cristian Cucoreanu, care susţine că iarna nu se comit atât de multe cazuri de infracţiuni.
„Din punct de vedere statistic iarna nu avem aşa multe fapte cu violenţă, oamenii stau la cald. Puteţi face o comparaţie într-un ATOP prin martie să vedem câte am avut în vară şi câte am avut în iarnă. Nu fiţi pesimist, aşa”,
a spus Cristian Cucoreanu.
În contextul acestei discuţii, preşedintele structurii a răspuns imediat şi a explicat că, din contră, nu îşi doreşte ca astfel de fapte violente să se întâmple.
„Păi tocmai, eu nu vreau să se întâmple, nu că am eu grijă de babe violate”, a replicat Dumitru Zmău.
În primele 9 luni ale anului 2013 au fost sesizate la nivel de judeţ un total de 7.970 de infracţiuni, cu o scădere de 3,51% faţă de  aceeaşi perioadă a anului 2012. (A.D.)
CITEŞTE:
Şedinţă ATOP la Răchiţi cu „meci” între fost şi actual primar - FOTOGALERIE
[[banner]]

CITEŞTE ŞI:
 În statistici stăm bine! Şeful Poliţiei se laudă cu infracţionalitatea în scădere