Gospodinele pot răsufla ușurate: Un restaurant prepară bucate tradiționale pentru Paște

(P) Rediu hotel & restaurant continuă să inoveze în industria ospitalității și a pregătit o noutate pentru zona gastronomică locală! 
Ghidați cu măiestrie de cheful Marian Zâncianu, bucătarii complexului de evenimente pregătesc pachete de Paște pentru toți cei care nu au suficient timp la dispoziție ca să gătească de sărbătorile pascale. 

 

Creează platouri în două variante, numai bune să fie savurate în familie sau să fie împărțite cu oaspeții.

 

 

Pachet 1, recomandat pentru patru-șase persoane – 319 lei

 

 

Drob de miel 
Mușchiuleț de porc afumat 
Berbecuț la cuptor cu sos de hrean 
Cârnați de casă afumați 
Aripi de porc în untură de rață 
Cartofi noi cu usturoi și telemea 
Conopidă murată cu sfeclă roșie 
Ouă roșii (10 buc.)
Pască cu brânză și stafide 
Cozonac (800 de grame)

 

 

Pachet 2, recomandat tot pentru patru-șase persoane – 390 lei

 

 

Platou cu produse afumate în casă 
Drob de miel 
Ouă roșii (12 buc.)
Miel la ceaun, sos de leurdă și spanac 
Buturel de porc afumat 
Cartofi noi cu usturoi și telemea 
Conopidă murată cu sfeclă roșie
Babka 
Pască cu ciocolată 
Vine rose (1 sticlă)

 

Comenzile se primesc până pe 17 aprilie, iar ridicarea bunătăților se face în datele de 18 și 19 aprilie.

 

Mai multe informații pot fi obținute apelând: 0768.118.888.

 

Complexul care revoluționează industria de evenimente din Botoșani: 2.000 de locuri, ecran uriaș, piscină, fântâni muzicale, mirii vin cu liftul