Chef ca pe vremuri la Rediu de 1 Mai 

(P) Ziua Internațională a Muncii va fi sărbătorită cum se cuvine la Rediu Hotel & Restaurant. Pentru data de 1 Mai se încing grătarele într-un ”adevărat program de masterat” din această lume a gastronomiei pe jar.

 

Dar iată ce bunătăți s-au pregătit pentru papilele gustative ale botoșănenilor:  

 

 

Ciorbe

 

 

Sărbușcă
Ciorbă de fasole cu afumături

Aruncate pe jar și grătar

 

 

Mici

 


Cârnați la grill
Pui pe jar
Ceafă de porc rotisată
Piept de porc
Pulpe de pui marinate
Aripioare de pui

 


Garnituri

 

 

Cartofi la cuptor umpluți cu telemea
Cartofi zdrobiți cu usturoi
Ciuperci sotate
Legume la grătar
Orez cu stafide

 

 

Salate

 

 

Salată asortată de sezon
Salată de varză
Salată de ardei copți
Salată de sfeclă marinată

Desert

Poale-n brâu
Ștrudel de mereu

 

Totul începe la ora 16:00 și se termină la 22:00, iar rezervări, contra unui preț de 90 de lei pentru o persoană, se pot face apelând 0768.118.888.