(P) Rediu hotel & restaurant continuă să inoveze în industria ospitalității și a pregătit o noutate pentru zona gastronomică locală!
Ghidați cu măiestrie de cheful Marian Zâncianu, bucătarii complexului de evenimente pregătesc pachete de Paște pentru toți cei care nu au suficient timp la dispoziție ca să gătească de sărbătorile pascale.
Creează platouri în două variante, numai bune să fie savurate în familie sau să fie împărțite cu oaspeții.
Drob de miel
Mușchiuleț de porc afumat
Berbecuț la cuptor cu sos de hrean
Cârnați de casă afumați
Aripi de porc în untură de rață
Cartofi noi cu usturoi și telemea
Conopidă murată cu sfeclă roșie
Ouă roșii (10 buc.)
Pască cu brânză și stafide
Cozonac (800 de grame)
Platou cu produse afumate în casă
Drob de miel
Ouă roșii (12 buc.)
Miel la ceaun, sos de leurdă și spanac
Buturel de porc afumat
Cartofi noi cu usturoi și telemea
Conopidă murată cu sfeclă roșie
Babka
Pască cu ciocolată
Vine rose (1 sticlă)
Comenzile se primesc până pe 17 aprilie, iar ridicarea bunătăților se face în datele de 18 și 19 aprilie.
Mai multe informații pot fi obținute apelând: 0768.118.888.