Deputat PNL către senatoarea PSD: Poate atotpriceputa dă acum un comunicat și despre demisia Guvernului Ponta

Continuă contrele începute la sfârşitul săptămâni trecute între deputaţii PNL şi senatorul PSD de Botoşani. Parlamentarul Cristian Roman, primul care a atacat-o pentru foarte desele ieşiri în presă, a reacţionat la postarea “câinele moare de drum lung şi prostul de grija altuia”.

În opinia fostului prefect, reacția social-democratei la criticile pe care i le-a adresat au fost pe măsura pregătirii academice și politice deținute.
“Greu pentru ea să înțeleagă ce e ridicolul, pentru că toată experiența sa se rezumă doar la ce a văzut în sediu la partid. Atât.Pentru că ea și-a permis să facă anumite catalogări, o provoc să punem diplomele pe masă, să vedem fiecare unde, cum și cu ce rezultate le-a obținut. Eu nu am făcut studiile prin corespondență și nici nu ascund numele facultății absolvite”, a menţionat Cristian Roman.
Deputatul PNL a ţinut să dezvăluie şi “reţeta de comunicare” a liderei Organizaţiei Femeilor Social-Democrate.
“Zilnic, pe mail, se primesc de la biroul central de presă al fiecărui partid o grămadă de comunicate, pe diferite teme. Respectiva alege câte un comunicat, indiferent de domeniu sau dacă ea are sau nu tangență cu subiectul, îi face copy-paste, apoi pune niște ghilimele și își adaugă numele și poza. Mulți vad, puțini cunosc. Deci rețeta e COPY-PASTE. Vorbesc despre doamna care a întors procedura în Senat ca să-l scape de arestare pe Dan Șova. Asta, într-adevăr, este o realizare a sa”, a arătat Cristian Roman.
El a adăugat şi un PS: “Poate atotpriceputa dă acum un comunicat și despre demisia Guvernului Ponta”.
CITEŞTE ŞI:

Senatoarea le-o întoarce deputaţilor: Prostul moare de grija altuia