„Monitorizăm toate cantitățile de carne ce sunt duse spre beneficiar, ca la consumatorul final să ajungă numai produse care sunt controlate sanitar veterinar și sigure. Trebuie să revenim din nou cu rugămintea, apropos de cum se consumă carnea de miel în această perioadă: să se achiziționeze carne de miel din unități înregistrate și nu reprezintă un risc pentru populație. Nu pot cumpăra de la colț de stradă sau colț de bloc, cum vreți să-i spuneți, din orice sacoșă, de pe orice tarabă ținut la soare, de prin portbagaj, că eu am acasă nu știu câte oi și uite, îți aduc un miel care este foarte bun, atunci riscul este al consumatorului”
Teodor Harabagiu, director DSVSA Botoșani.
„Monitorizăm toate cantitățile de carne ce sunt duse spre beneficiar, ca la consumatorul final să ajungă numai produse care sunt controlate sanitar veterinar și sigure. Trebuie să revenim din nou cu rugămintea, apropos de cum se consumă carnea de miel în această perioadă: să se achiziționeze carne de miel din unități înregistrate și nu reprezintă un risc pentru populație. Nu pot cumpăra de la colț de stradă sau colț de bloc, cum vreți să-i spuneți, din orice sacoșă, de pe orice tarabă ținut la soare, de prin portbagaj, că eu am acasă nu știu câte oi și uite, îți aduc un miel care este foarte bun, atunci riscul este al consumatorului”
Teodor Harabagiu, director DSVSA Botoșani.