Afacerea care a EXPLODAT la Botoșani: Se deschid tot mai multe puncte de lucru - Pe fiecare stradă a apărut câte una-două

Există afaceri la Botoșani care înfloresc de la o zi la alta. Tot mai multe puncte de lucru sunt deschise la Botoșani, dar și în celelalte județe. Și ne referim la Casele de Pariuri.

 

Casele de pariuri, afaceri profitabile

 

Conform datelor furnizate de Direcția Județeană de Statistică la nivelul județului Botoșani sunt  nouă societăți cu zeci de puncte de lucru în domeniul jocurilor de noroc. Mai exact, în municipiul reședință de județ sunt peste 80 de spații în care se desfășoară activități de jocuri de noroc și pariuri.

 

„La toate aceste societăți există un număr mediu de 144 de angajați.  Dar este vizibil cu ochiul liber, pe fiecare stradă a apărut câte una-două. 3 societăți au până în nouă angajați, iar celelalte șase între 10-49 de angajați”,

Valentin Popa, director Direcția Județeană de Statistică.

 

Clienți abonați la jocuri de noroc

 

Practic, la orice colț de stradă din Botoșani există cel puțin o sală de jocuri. Și nu duc lipsă de clienți indiferent de anotimp. De altfel, dacă nu ar exista profit, unitățile s-ar închide. Dar ele se înmulțesc pe zi ce trece și produc din ce în ce mai mulți bani.

 

 

 

Este destul să arunci o privire într-o astfel de sală și poți observa că nu de multe ori este goală. Iar fețele sunt aproape aceleași. Tinerii în special vin să facă rost de bani, unii care lucrează vin în săile de jocuri și cu tichete de masă pentru a face schimb și a băga la aparate sau la pariuri.

 

13.400

de Case de Pariuri sunt la nivel național

 

Iar boom-ul este uluitor. Conform unui material realizat de Libertatea, în anul 1996 în România exista o singură casă de pariuri, iar în 2001, 67. Prima ”explozie” s-a înregistrat în 2014, când românii aveau 3.700 de unități, dar anul trecut numărul a sărit colosal, ajungând la peste 13.500 de agenții stradale la nivel național.

 

Faptul că fenomenul a luat amploare a fost observat și de primarul Cătălin Flutur încă de la finele anului trecut.

 

Edilul orașului a atras atenția atunci că municipalitatea nu încasează impozitul pe venit de la cele 80 de astfel de locații care există în Botoșani. Cătălin Flutur a declarat că nu este corect ca banii care vin de la aceste firme să se ducă la bugetul central.

 

 

DESCARCĂ APLICATIA BOTOSĂNEANUL PENTRU MOBIL:

download from google play download from apple store