Cu muncă, dăruire și pricepere poți bune bazele unei afaceri serioase cu vânzări în capitală fără să ai sediu în București și nici chiar în vreun municipiu reședință.
Dovada o reprezintă producătorul Cozonac Domnesc din satul Tocileni, judeţul Botoşani, un business de peste 1,5 mil. lei (330.000 euro) în 2017, deţinut de antreprenoarea Gabriela Mateiuc.
Firma a copt cozonaci, pască şi poale-n brâu la capacitate maximă înainte sărbătorilor pascale.
„În această perioadă lucrăm în trei schimburi, facem în jur de 600-700 de kilograme de cozonac pe zi. Când nu e sărbătoare producem 50 de kilograme de cozonaci pe săptămână. Am angajat 10 oameni în plus în această perioadă atât în producţie, cât şi la vânzare“, a declarat pentru ZF Gabriela Mateiuc, singurul acţionar al companiei Cozonac Domnesc.
Compania din comuna Stăuceni fabrică produse tradiţionale atestate de Ministerul Agriculturii şi Dezvoltării Rurale.
Vânzările companiei Cozonac Domnesc se bazează în special pe piaţa din Bucureşti, compania având mai multe standuri şi tarabe temporare în Capitală.
FOTO: Facebook
DESCARCĂ APLICAȚIA BOTOȘĂNEANUL PENTRU MOBIL