8848, un SMS pentru o viaţă

 

Toţi cei care vor să o ajute pe Alexia Aruxandei, fetiţa care nu a împlinit încă trei anişori şi care a fost descoperită cu cancer la glanda suprarenală stângă, o pot face printr-un simplu mesaj telefonic. În demersurile familiei de strângere de fonduri s-a alăturat şi fundaţia "Mereu Aproape" care a pus la dispoziţie un număr de telefon, 8848, la care până vineri  17 ianuarie se pot trimite SMS-uri.
alexia aruxandei

Alexia este programată în week-end la o clinică din Freiburg, Germania pentru investigaţiile necesare evaluării situaţiei actuale a Alexiei în vederea continuării tratametului.
Fetiţa s-a născut pe 30 mai 2011, iar viaţa sa a căpătat o cu totul altă turnură în septembrie 2013, când a fost diagnosticată cu neuroblastom nediferentiat (cancer la glanda suprarenala stanga), o boală cruntă ce părea că nu îi dă nici o şansă la viaţă. A rezistat totuşi la cele opt ture de chimioterapie în regim de urgenţă, iar următorul pas este constituit de procedurile medicale de investigare a stadiului real al tumorii şi în funcţie de rezultate şi de cum reacţionează la tratament va fi cazul de operaţie şi transplant.

Shimbă o viaţă!

2 euro, 10 lei. SMS simplu, fără text.
Alexia va este recunoscatoare pentru cei 2 Euro donati prin sms trimis la8848 (numere gratuite) in retelele VODAFONE, ORANGE SI COSMOTE. Va multumim ca sunteti alalturi de noi in Campania aceasta, fara VOI n-am fi putut fi aici, pe frontul acesta de linia intii, fara VOI acesti COPII poate ca nu ar avea nici o sansa sa mearga mai departe, in VIATA!
Suma alocata cauzei este de 2 Euro. Nu se percepe TVA pentru donatiile de pe abonament.
In retelele Cosmote si Orange, pentru cartelele preplatite, TVA-ul a fost retinut la achizitionarea creditului.
Pentru donatiile de pe cartele preplatite, in reteaua Vodafone utilizatorii nu platesc TVA.
Nu se percepe TVA.
Prin PayPal
De asemenea, puteti dona (Alexia va multumeste si pentru acest gest minunat) prin Romtelecom, formand :
0 900 900 301- 10 euro/apel
0 900 900 303 – 3 euro/apel
0 900 900 305 – 5 euro/apel
CITEŞTE ŞI:
 Să fim mai buni: un copil are nevoie de ajutorul nostru să trăiască