Blog
O mare rugăminte: nu-i mai discriminaţi pe romi

După evenimentele care s-au petrecut miercuri la Botoşani, când cetăţenii din Centrul Vechi au asediat Spitalul Judeţean, iar forţele de ordine nu i-au atins cu un deget, cred că orice locuitor responsabil al acestui oraş ar trebui să îşi adreseze nişte întrebări.

-    Cine este discriminat? Un pensionar care a plătit o viaţă întreagă contribuţii la stat şi este ţinut cinci ore pe un scaun la Urgenţe fără să îi dea nimeni o pastilă sau vreo câteva sute de cetăţeni, numai buni de muncă, dar care nu lucrează nicăieri şi îşi permit să dea năvală în curtea celei mai mari unităţi sanitare din judeţ?

 

-    Cine este discriminat? Un şofer care este amendat pentru că merge cu 65 km/h la ieşirea din localitate şi răbufneşte ţipând la poliţist şi este imediat încătuşat sau câteva sute de oameni care ameninţă, înjură, scuipă cadre medicale, poliţişti, jandarmi, jurnalişti şi nici un om al legii nu îndrăzneşte să aplice o singură amendă?

 

-    Cine este discriminat? Un cetăţean care munceşte de dimineaţa până noaptea şi plăteşte dări la stat din care se cheltuiesc 7 milioane de euro pentru reabilitarea Centrului Vechi sau nişte oameni care nu muncesc, nu plătesc nici o contribuţie la buget şi care în Centrul Vechi urinează, deversează fecale, îi fură şi agresează tocmai pe cei pe spatele cărora primesc ajutoare sociale şi masă la cantina Primăriei?

 

-    Cine este discriminat? Botoşăneanul care munceşte şi căruia îi este frică să treacă prin Centrul Vechi sau cetăţeanul din Centrul Vechi care trăieşte într-o veritabilă „zonă liberă” unde poată sa facă orice fiindcă nu i se întâmplă nimic, niciodată?

 

-    Cine este discriminat de Jandarmeria Botoşani? Un suporter al FC Botoşani amendat cu 500 de lei fiindcă a aruncat o pungă de seminţe (care nici măcar nu a ajuns în teren) sau câteva sute de oameni care consumă băuturi alcoolice în loc public, fac chefuri nopţi întregi, practică jocuri de noroc, se droghează, fac priveghi cu crimă şi nimeni, dar absolut nimeni, nu intervine?

 

-    Cine este discriminat? Antreprenorul care plăteşte taxe şi impozite ca să aibă Statul Român salarii pentru Jandarmerie şi Poliţie, fără ca aceste instituţii să îi apere angajații sau cetăţeanul care freacă menta 365 de zile din 365 şi pe care poliţistul şi jandarmul îl lasă să-şi facă de cap 365 de zile din 365 într-un total dispreţ faţă de lege şi responsabilitatea aplicării legii?

 

DESCARCĂ GRATUIT APLICAȚIA BOTOȘĂNEANUL PENTRU MOBIL

 

download from google playdownload from apple store

Toate graficele frumos colorate ale autorităţilor din care reieşea că infracţionalitatea este în scădere în Centrul Vechi, că această zonă nu reprezintă pericol public, că jurnaliştii exagerează s-au ruinat miercuri ca un castel de nisip.


Am văzut poliţişti şi jandarmi tremurând de frică față în față cu gloata strânsă în curtea Spitalului Judeţean.


Aici s-a ajuns fiindcă toţi cei care au putut să facă ceva, de la prefect, preşedinte de Consiliu Judeţean şi primari până la şefii Poliţiei Judeţene, Jandarmeriei şi Poliţiei Locale au preferat să nege existenţa unei probleme grave şi generale în Centrul Vechi.


Ieri am avut o mostră despre ceea ce ar însemna ca locuitorii din Centrul Vechi să pornească aşa, într-o plimbare în grup, prin oraş.

 

 


Primul pas spre rezolvarea unei probleme este să recunoşti că o ai. Însă pentru şefii instituţiilor menţionate este mult mai simplu să se ascundă în spatele unor statistici despre care doar ei ştiu cum le fac. În scriptele lor, în Centrul Vechi este linişte.


Aşa că o tanti care zice despre ea că-i şefa Partidei Romilor ne-a făcut reclamaţie la Consiliul Naţional pentru Combaterea Discriminării. Pentru discriminare, bineînţeles.


Fiindcă atât timp cât toate instituţiile abilitate să intervină nu o fac, iar în statistici nu-i nici o problemă, înseamnă că noi jurnaliştii, care scriem despre ceea ce se întâmplă, inventăm de fapt nişte poveşti.


În realitate, Centrul Vechi este o oază de linişte şi beatitudine, mii de turişti iau zilnic cu asalt zona istorică a urbei, terasele sunt pline ochi, cele mai tari branduri din lume, de la Armani și Pierre Cardin la Nike şi Adidas se bat să prindă un spaţiu în Centru. Poliţiştii şi jandarmii patrulează zi de zi, oră de oră, minut de minut oferind un sentiment de linişte profundă.


Aşadar, vă rugăm din suflet, nu-i mai discriminaţi pe romi!

 

Urmărește-ne și pe Google News

ACUM: Spitalul asediat de romi, Poliţia a închis accesul maşinilor, imagini ca de război la UPU – VIDEO & FOTO
Bijuteria altora, cadavrul nostru - 7 milioane de euro cheltuiți pentru paraziți - GALERIE FOTO

 

 

Cât de onorabil mai este cetățeanul nostru de onoare?
Ce este mai onorabil?
Un târg al bătrânelor sărmane și al copiilor amărâți alergați prin păduri... pe când?!
Azi pe adresa redacției am primit un nou comunicat. Cu șefi de instituții care se încăpățânează în ideea târgului de produse agroalimentare în Piața Revoluției, prin ocuparea integrală a parcării. S-a găsit un nou prilej de „sărbătoare”. Și din nou, se face o deschidere oficială (?!). A câta oare, anul acesta?
Când donațiile ating limita ridicolului
Ajung la redacție după activitatea matinală de teren, în căsuța electronică de la una dintre paginile de socializare mă așteaptă un mesaj. De un la cont anonim ce nu poate fi asociat unei persoane vii și reale. Cu o rugăminte nobilă de altfel, așa se face că răspund, pentru că în general mesajele la adresa jurnaliștilor sunt injurioase.  
Rockerul care ne conduce a vrut să ne trimită la Monte Carlo, dar am ajuns la Jupiter
În programul de guvernare, în oferta electorală, oamenii aceștia spun niște lucruri, iar când ajung la guvernare fac cu totul altceva decât au promis.
Prima zi de școală cu tupeu se sărbătorește
Am scris astăzi despre banii aruncați pe fereastră de Consiliul Județean pentru laptopurile aleșilor. S-au cheltuit vreo 30.000 de euro pentru ca doar un singur ales să folosească acel computer primit de la CJ.
Ziua în care am devenit milionar
Prin 2009, când discutam cu un vechi prieten despre lansarea ziarului Botoșăneanul, m-a întrebat ”ce obiectiv aveți tu și Gaby cu ziarul ăsta?”. I-am răspuns pe nerăsuflate: ”un milion de cititori pe lună”.
Trăiască Poșta Română! Aventura „vieții” pentru o banală tavă din silicon
Recunosc, sunt o campioană a cumpărăturilor online și am depășit de mult bariera neîncrederii în produsele care arată extraordinar în magazinul virtual și dezamăgitor în pachetul livrat la ușă de curier. Bine, am avut și experiențe nefericite pe care mi le-am asumat, după care mi-am promis continuu că voi înceta să comand online, fără a mă ține de cuvânt de fapt. Însă au fost și comenzi mulțumitoare, în număr mai mare decât cele negative.
Un an de când ”#statiacasa doar o lună ca apoi să putem reveni la normalitate”. (Cât) Mai stăm?
Ieri s-a împlinim exact un an de când ”#statiacasa doar o lună ca apoi să putem reveni la normalitate”. După 12 luni ni se cere același lucru...
FC Botoșani, clienta nou promovatelor: Amenințări, geamuri sparte, campanie electorală, multe înjurături și puțin fotbal
De vreo cinci luni nu am mai câștigat un meci acasă. Am pierdut pe Municipal inclusiv cu nou promovatele UTA și FC Argeș.
Când te apucă greața de propria meserie
”Spre deosebire de alții eu am o meserie” este placa pe care am auzit-o de sute și sute de ori din partea unor parlamentari, prefecți, președinți și vicepreședinți de Consiliu Județean, primari și viceprimari. Este răspunsul standard pe care îl dau atunci când sunt întrebați: ”ce o să faceți dacă nu obțineți un nou mandat?”.
Nu v-ați mirat când 22.000 de botoșăneni au votat un ”senzațional” care le-a promis câte 20.000 de euro la fiecare și vă mirați acum?
Pentru cei care încă se mai miră de votul botoșănenilor...
Covid, partenerul meu de viață din ultimele două săptămâni
Primul contact
La 5 ani de la #Colectiv, 10 oameni au ars la urgențe, într-un spital... Singura speranță rămasă vine de la ”Flăcările iadului”
Tocmai s-au împlinit 5 ani de la tragedia din #Colectiv, în care au murit peste 60 de oameni și la câteva zeci de minute după incendiul de la spitalul din Piatra Neamț deja se discuta despre transportul pacienților arși în străinătate.
Mortul primar
La Botoșani, primarul PNL se plânge că i-au fost furate voturile la alegerile organizate chiar de Guvernul PNL.Și tot la Botoșani, PSD-iștii susțin că n-au furat nici măcar un vot, dar refuză renumărarea.
”Golaniada” și curiosul caz Valeriu Iftime: când trebuie să vorbească și când trebuie să tacă un om de afaceri
Avem câteva mii de candidați la alegerile locale din acest an, dar vedeta absolută pare să fie un om care nu a intrat în bătălia electorală, cel puțin din postura de candidat. Nici acum, nici în 2016 și nici în vreun alt an.
Talibanii vor iar la Primărie și CJ... după 20 de ani botoșănenii au de ales cam între aceiași oameni ca în anul 2000
Vă propun o scurtă întoarcere în timp pentru a înțelege mult mai bine ce se întâmplă astăzi și, mai ales, de ce nu se întâmplă mai nimic bun în Botoșani la nivel macro și de ce am ajuns să batem pasul pe loc de atâția ani și să privim cu jind la alte zone din România.
Vorbim puțin și despre numărul record de teste efectuate?
Discutăm zi de zi de noile recorduri de infectări. Nu se amintește însă aproape deloc sau se trece în plan secundar faptul că, aproape la fel de des se stabilesc și noi recorduri la numărul de teste efectuate.
Corona-jurnal: Pandemia nesimțiților
Noi nu trebuie să uităm un lucru: La Botoșani avem al patrulea cel mai mare număr de infectări la nivel național. Dacă ne raportăm la numărul de locuitori suntem chiar pe 3 la nivel național. Nu se poate!
Corona-jurnal: Am ieșit din Starea de Urgență și am intrat în Starea de Demență
De obicei îl recunoști după rubrica ”studii”, unde se laudă cu ”Școala vieții”.Nu este nici epidemiolog, nici medic de vreun fel, nici biolog. Nu este nici profesor de biologie, fizică sau chimie și nici inginer în tehnologia informației.Schimbă vreo trei-patru locuri de muncă într-un an fiindcă nu a găsit încă patronul care să se ridice la înălțimea așteptărilor sale.
Corona-jurnal: Cum am devenit un județ plin de eroi
Au trecut vreo șapte săptămâni de la instituirea Stării de Urgență, iar Botoșani a devenit un veritabil județ al eroilor. De la primari la parlamentari și de la ei la o mulțime de oameni care au inițiat strângeri de fonduri, cu toții ne vorbesc despre ”eroi”. ”Eroi” în numele cărora se claxonează la ore fixe prin oraș, se fac colecte mai mult sau mai puțin publice, se fac achiziții directe în loc de licitații.
Unde ești tu maresale antonescu sa ne scapi de ei
28 octombrie 2017, 08:15
Felicitari pentru numeroasele reportaje privind faradelegile tiganilor, mizeria si lipsa lor de cultura. Cand se mai schimba cate un sef de la ordine si siguranta, stam cu speranta ca se va schimba cate ceva. S-au schimbat sefii, tiganii tot acolo sunt! Cred ca ar fi bine de trimis petitii, sesizari la Bucuresti, la sefii sefilor nostri, poate se mai misca ceva. Pana acum, mai nimic! In Centrul istoric, e bun punctul de ordine insa sunt depasiti, nu stiu sa fie fermi cu tiganii. Nu mai stiu, tiganii isi achita amenzile?
28 august 2017, 09:33
O să vină vremea când ne vom răscula și îi vom alunga prin zonele de origine. Deja au întrecut orice urmă de bun simț...
26 august 2017, 16:08
Chiar ma intrebam saptamanile trecute ce se mai intampla cu centrul vechi si, citind comentariile voastre, imi pot face o idee foarte buna. As vrea, dragi comentatori, sa va spun ceva care pe multi dintre voi ii va face sa se simta impliniti in viata: acum 15-20 de ani, cand va vedeam pe voi pe strada - grupulete de pustani albi plini de propria importanta si fara un dram de empatie, imi era la fel de teama ca in centrul vechi. Oare ce se va intampla azi pe Calea Nationala? Petarda in gluga poate, sau o sageata de hartie proiectata cu viteza in tampla? Ce se va intampla pe Unirii cand ma intorc de la scoala? Bagat cu capul in zapada pentru ca vi se pare amuzant sau poate scap ieftin, doar cu un bulgare plin de gheata in omoplati. Ce se va intampla pe Bulevard? Tras de par sau o palma dragastoasa la fund?Cata vreme veti promova violenta, veti fi, chiar daca nu vreti sa recunoasteti, in partea dreapta a tristelor comparatii prezentate de autorul articolului. Sigur, problemele prezentate in stanga sunt unele mai valide decat altele (mi-e greu sa fiu solidara cu smecherasul care tipa ca si ce daca a depasit viteza), dar unde sunt ideile de solutie? Unde sunt referintele la alte orase in care s-a diminuat problema "centrului vechi"? Cata vreme vedem statul ca pe o entitate externa si nu rezultat a ce suntem noi in viata de zi cu zi, n-o sa rezolvam mare lucru. Ne vom plange in continuare ca UE incearca sa ne faca bine cu forta.Educatia si cresterea nivelului de trai sunt rezolvarea multor din problemele sociale. Dar, din pacate, acolo trebuie sa punem umarul toti.
26 august 2017, 09:38
Autoritățile înțeleg să rezolve problemele rromilor prin translocarea acestora în locuințele sociale construite și administrate din banii plătitorilor de taxe, pe care asistații le distrug și, în plus, deranjează prin lipsa de educație și comportamente frivole. Cazuistica arată că pentru a asigura integrarea unei minorități într-o societate e o greșeală crasă concentrarea unui număr mare de persoane minoritare într-un cartier cu majoritari (care riscă să devină, în acest caz, minoritari și să suporte manifestările de șatră; ei trebuie disperați în mai multe cartiere, deși mai indicat ar fi să li se amenajeze în afara orașului niște corturi... Eu am o întrebare (retorică): după ce criteriu se alege amplasarea blocurilor destinate asistaților social și de ce în zonele limitrofe ale cartierului Alfa Land nu s-au dezvoltat astfel de proiecte imobiliare?!?
25 august 2017, 16:33
Rromi primesc banii sa steie acasă ,rromi primesc toate ajutoarele sociale posibile ,rromi "bolnavii" cu C.E.S primesc banii , rromi de când de nasc primesc banii , primăria le face blocuri ,le distrug ,nu plătesc nimic la stat . Elevii români nu primesc destule burese de merit sunt mulți copii de la țară care fac eforturi să învețe în oraș au note foarte bune și nimeni nu îi vede . Autoritățile sunt influențate de rromi de asta nu intervin ,de asta rromi primesc banii de stat acasă . Rromi ar trebui să aibă aceleași drepturi că și restul cetățenilor din Botoșani .
25 august 2017, 09:55
Oameni buni, degeaba ne revoltăm. Nu se va schimba nimic, niciodată. Atâta timp cât continuăm să votam mereu aceleași jeguri politice care, să fim serioși, obțin voturi frumușele de la țigani, vom avea parte de situații și mai și. Îmi pare rău că instituțiile statului și aici mă refer la poliție, jandarmerie și într-o oarecare parte și serviciile speciale, dorm in izmene.Tare bine ar prinde o epurare în aceste instituții...
25 august 2017, 03:00
Felicitari pentru articol si mai ales pentru punctul de vedere exprimat, sunt destui care rezoneaza cu acesta. De cate ori arunc o privire peste vreo stire care ii are ca subiect pe romi, nu simt decat un val imens de repulsie. Nu stiu cum de li s-a permis circul ala in fata spitalului, ca doar nu era festival acolo. Trebuiau invitati la "dusuri" daca tot s-au adunat in masa...sau, ma rog, sa foloseasca al termen, "dusul" nu i-ar atrage prea mult...
24 august 2017, 17:57
Salveaza ne Maresale Antonescu!!
24 august 2017, 16:09
Horlando, sa te fereasca al de sus de momentul cand vor voi romanii sa stea de vorba fata in fata. Ia intreab-o, infractorule, pe bunica-ta cum a fost prin anii 40, cu Antonescu. Ai rabdare, hotule, vine si randul vostru, momentele alea se vor intoarce ;)
24 august 2017, 15:53
cei mai multi dintre comentatori arunca vina pe autoritati. adica pe jandarmi si pe politie. eu as spune ca nu e chiar asa. pe degeaba se aplica sanctiuni daca ei nu le platesc. aici STATUL trebuie sa ia cu totul si cu totul alte masuri. si nu ne referim la munca in folosul comunitatii. ar trebui reintrodusa sanctiunea contraventionala cu inchisoarea. daca cineva nu plateste amenda sa faca inchisoare, dar cum romania apartine de uniunea europeana, noi trebuie sa asiguram drepturile si libertatile fundamentale ale omului. ce ar putea face autoritatile? nimic! oricine isi aminteste ca pe timpul comunismului era liniste in centrul vechi si asta pentru ca atunci se aplicau corectii, corectii care acum nu mai pot fi aplicate dar daca ar putea fi aplicate multi isi vor vedea de treaba
24 august 2017, 14:55
Bravii nostrii jandarmi care maninca fiecare cite 5000 de lei lunar din taxele prostilor ar trebui trimisi cite o luna gratis in IRAK LA MOSUL SI IN SIRIA LA RAqqA sa vada cum e sa fii soldat adevarat si apoi da taie frunze la ciini stind la umbra si jucind carti si la pariuri sportive nefacind niimik pentru 5000 de lei lunar din taxele noastre muncite cu truda si mergind spre casa cu frica din cauza tiganilor !
24 august 2017, 12:55
Cum ar fi ca toti jandarmii si politistii aia sa se plimbe 24/24h prin centrul vechi? Deci ei au personal din moment ce is toto intr-un loc acu, nu mai tine scuza ca nu sunt oameni. Eu cand eram flacau, stateam cu 2-3 prieteni seara de vorba, venea politia si ne trimitea acasa, seara la nonstopul de la luceafarul sunt 30 tigani minim mereu, nu vine nimeni sa ii disperseze sau sa ii trimita acasa...
24 august 2017, 11:01
Se impune o interventie in forta a trupelor speciale de la AJOFM. Ia sa vina 2-3 de pe-acolo cu o masuta si sa strige tare 'poftiti la locuri de munca', sa vezi ce liniste se face, dispar toti in 2 minute.
24 august 2017, 10:19
Felicitari pentru articol!Adevarul doare.
24 august 2017, 10:14
La AJOFM tot asa de multi se duc?
24 august 2017, 10:00
Oameni buni care comentati pe aici......Nu va e rusine? E zi de munca si voi stati pe net? La munca ma ca nu au astia bani de ajutoare, de salarii marite, pensii speciale..... Nu va este rusine ca vreti sa fie amendati saracii rromi? Pai cum sa l amendezi pe animal (cu scuzele de rigoare pentru regnul animal) cand tu jandarm de......nu ti ai facut somnu de frumusete in timpul servicului? Cand tu politist de..........te caci pe tine cand vezi 2 tigani nu 100. Cum dracu sa intervina aceste pute in haina oficiala a statului cand ei nu sunt in stare sa citeasca si sa respecte legile. Ce sa faca mascatii aia care daca i dezbraci au 50 de kg impreuna cu fratesu si impart 1 neuron? Oare nu vedeti ca problema societatii sunteti voi, oameni care sunteti corecti si munciti pt putorile astea? Rusine ca vreti as fiti egali cu rromii. La munca ca are cine sa se distreze cu banii vostri!!!
24 august 2017, 09:45
Un exercițiu de imaginație, în locul șatrei mobilizat în fata spitalului sa fi fost o mulțime de oameni de la o fabrica de confecții de exemplu nemulțumiri de salarizare sau de condiții de munca. Să vezi atunci bunica amenzi și dosare pentru tulburarea liniștii publice iar dacă ceri explicații imediat apar zmeii care te duc la dubă... Da, zmeii cu pampers...
24 august 2017, 09:38
Bravo! Primul articol de pe Botosaneanul care imi place.
24 august 2017, 09:38
Domnule Balascau nui prima data cand articolele dumneavoastre au deranjat comunitatea tiganilor nu numai din centru vechi ,sigur la indiferenta autoritatilor si neputinta organelor platite de-a asigura ordinea si linistea publica dau dor niste amenzi care nu vor fi platite in vechi . Cred ca intentionat se asteapta o reactie spontana a celor nemultumiti care sau saturat sa mai suporte aceasta minoritate infecta .
24 august 2017, 08:45
Nu de iesit in strada la cerut drepturi, ci de iesit la lupta cu tiganii, la expulzat
24 august 2017, 08:14
Maare adevar spuneti!Da cine aude?
24 august 2017, 07:34
Partea faina este ca amaratii aia de jandarmi, degeabii de la politie si speriatii aia de mascati, condusi de comandanti impotenti dar plini de ifose au dat ocazia ciorilor sa-si cunoasca puterea. Daca MAINE au chef sa puna cortul in parc, sau sa se plimbe pe Unirii spargand capuri, violand si furand tot, nu-i poate impiedica nimeni. Bai tiganilor, stiti ce fain e la AlfaLand ? Si voi stati ca prostii in centrul vechi. Ia mergeti ma gramada acolo, in orasul asta sunteti regi, nimeni nu va poate face nimic ! Bravo !
24 august 2017, 07:23
O sa fac poze si o sa filmez zilele urmatoare sa vedeti bravii nostrii jandarmi cum dorm sau joaca carti in diferite locuri si cum trec in viteza cam 80 km la ora prin centru vechi si parcul tineretului oprindu-se doar in fata barurilor sa vada daca nu cumva iese unul cu tigari de contrabanda !
24 august 2017, 07:21
Ce e la jandarmeria Botosani sunt vreo 60 de angajati care au tupeu in ei doar cu fraierii care platesc taxe si impozite si care muncesc de dimineata pina in seara sa le plateasca lor cei 5000 de lei salariu lunar de fiecare pentru ca ei sa se salute prin centru si prin piata mare cu rromii jandarmii umbla ca hunii prin baruri la flagrante de tigari de contrabanda impreuna cu sulea catalin politist de frontiera care in timpul sau liber face dosare penale jandarmii nostrii din Botosani in timpul serviciului mai dorm putin ca e munca multa prin fata bisericii lipovinesti prin spatele clubului vointa e grea viata de politist si de jandarm e greu cind fraternizezi cu infractorii rromi nu ai cum sa le mai dai amenzi dai la fraierii care iti fac salarii de sute de mii anual ieri la spitalul judetean sau cacat pe ei de frica atit politistii cit si jandarmii se vede ca au o frica enorma in fata acestor anomalii numite reromi care traiesc de pe banii cetatenilor care tin in spate 3 categorii de lenesi roomii jandarmii si politistii care taie frunze la ciini !
24 august 2017, 07:16
Balascau, furi curent. Care scandal, de ce sa dea jandarmii amenzi ? A fost ordine la UPU, n-a fost depusa nici o reclamatie, militia a aplanat orice conflict. Acum, la scolile de jandarmi se preda tremuratul, echipatul cu pelinci viteza si pupatul tiganului pe frunte. Vai de plua noastra, pe noi nu ne mai apara nimeni. Daca cioroii aveau chef sa-i puna pe jandarmi sa joace țonțoroiul, fix asta faceau, inutilii satului. Mars ma la amendat copii care merg cu bicicleta pe Pietonal si fetite care calca iarba in parc. RUSINE !!! INUTILILOR !
24 august 2017, 07:14
E clar ca noi majoritarii vom iesi in curind in strada sa cerem drepturi egale cu rrrooommiiii. Deh. Daca noi nu sintem informatorii politiei si SRI-ului ....
24 august 2017, 07:13
Mare adevar! Nu pot fi trimiși undeva, intr-un loc uitat de lume?
24 august 2017, 00:56
Sondaj
Credeți că se salvează FC Botoșani de la retrogradare?
Da
Nu
Nu știu / nu mă interesează
Declaraţia zilei
„Din păcate, observ că Partidul Național Liberal a luat altă cale și anume calea slugarnică devenind anexa pesedeului… Am atras atenția în mai multe rânduri despre calea greșită aleasă de peneliști, am reacționat în ...
answear.ro%20
inpuff.ro
fashiondays.ro
Vremea
astăzi
Botosani
8.0 o C
Dorohoi
8.2 o C
Bucecea
9.6 o C
Darabani
7.3 o C
Saveni
8.2 o C
Ştefăneşti
8.6 o C
Horoscop
astăzi
app traffic statistics
© Copyright 2009 - 2024 Botoşăneanul. Toate drepturile rezervate.